Onsdag

Precis kommit till sjukhuset. Erin är mer eller mindre samma som igår. Vaken, NÄSTAN klar, men så sluddrig att hon inte kan förstås. Hoppas och önskar att hon ska bli helt klar i huvud och tal idag, men…om önskningar vore fiskar skulle vi gå på havet.

Och jag skulle gärna att du kom, mamma. Bara tänkte nämna att det är inte mest tid och på fredag kväll. För övrigt så har jag sagt mycket, mycket de dagarna jag varit här, från början och hela vägen igenom, om alla möjliga saker. Så, vet inte vad du menade, exakt, men misstänker att jag sagt det.

Inte så mycket att säga, egentligen…livet är inte rättvist, men kunde önska att det i alla fall gav lika mycket som det tar ifrån.

 

One thought on “Onsdag

  1. Nej, livet är inte rättvist och det hade naturligtvis varit perfekt om ni hade kunnat ägna dina två veckor åt varandra, så som du hade hoppats på. Tracey är orolig och bekymrad för dig och du får väl höra av dig till henne när du kommer hem med en sammanfattning. Jag hoppas att ni åtminstone får ett avslut innan du måste bege dig till flyget och hemresan. Glöm inte att checka in och sådant och få allt du behöver på papper utskrivet. Du får höra av dig om jag måste göra något åt dig. KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *